Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

7/08/2008

POST-EVENT "LET YOUR BAG BE YOURS"



"Let your bag live" a fost sloganul sub care Andrea Szilagyi, designerul labelului NES a lansat o colectie limitata de genti din piele, confectionate pe tiparul unei pungi de super-market.
Evenimentul s-a petrecut la MuseoCafe, din incinta Muzeului de Geologie. Conceptul lansarii a fost "joaca de-a magazinul". Cine a cumparat o sampanie si un pate de foie gras, a primit gratuit o punga. "Pungile" facute de Andrea Szilagyi ii indeamna pe proprietarii lor sa aiba grija ce pun inauntru pentru ca astfel au grija de ei insisi. Grija se regaseste si in preocuparea eco a creatoarei, care a reciclat pielea de la colectiile de pantofi anterioare in seria limitata de pungi. Asa se face ca fiecare punga este unica.
Pungile vor ramane in vanzare, iar povestea lor va putea fi citita pe blogul www.letyourbagbeyours.blogspot.com (inca offline).
"Let your bag live" este al treilea pop-up shop deschis de NES in Bucuresti. Celelalte doua au fost gazduite de galeria HAG.
Din februarie Andrea s-a mutat in Romania pentru a fi mai aproape de facilitatile de productie, dar si de viata sociala de aici, care ii pare “deschisa si efervescenta”.
Aici mai multe poze de la event.

Niciun comentariu: