Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

5/25/2009

Stai cu noi la o b-cafea!


Domnul Writeman, aka Robert Antonescu, tocmai a lansat la apa site-ul pe B-cafe:

...o cafenea virtuală, în care oamenii stau de povești și află lucruri interesante unii despre alții. Din moment ce ai intrat, ia loc! Fă-te comod și gândește-te cam ce cafea îți place să bei. Sau ceai, sau orice altceva. Între timp, poți să citești mai jos în ce constă meniul.

Oameni cu o poveste

Sunt mulți oameni în România care au o poveste de spus. Ei fac lucruri în care cred, pun pasiune în munca lor și îi bucură pe alții prin ceea ce sunt. Pentru că sunt interesanți, frumoși, admirabili. Pe ei vrem să-i auzim vorbind despre viața lor și despre cum au ales să o trăiască. Nu ne plictisim să-i ascultăm, vrem mai mult.

Robert a fost asa de bun si ne-a bagat si pe noi in seama intr-un interviu. Gasiti aici povestea despre readings, conferinte, TEDxBucuresti si mori eoliene.

Nu-i asa ca zice frumos?

Rucsandra și Alina sunt deja prezențe familiare într-un spațiu cultural emergent și neofil, cum îl numesc ele. Readings intenționate ca o democratizare a literaturii și nu ca niște cercuri literare, conferințe pe alte teme decât cele ”înalte”, formulate în limbaj de lemn, activitate pe facebook…

Și mai ce? Două prietene care discută de câțiva ani de zile despre o platformă de acțiune pentru un spațiu cultural inedit. Și încă n-au căzut de acord în toate punctele. Așa că găsesc de cuviință să se contrazică și să dezbată, să nuanțeze, să învețe până la urmă… Toate acestea într-un birou pe strada Latină, de unde au o vedere romantică și, paradoxal, nostalgică, asupra unui București pe care se străduiesc să-l mai schimbe pe ici pe colo.



Un comentariu:

writeman spunea...

sarumana fetelor! si spor la treaba, ati facut in seara asta o chestie care mi-a redat optimismul pentru o buna perioada! la mai multe si mai mari!