Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

1/29/2009

Costin Sandu - un avocat la REVIVAL OF THE FITTEST



UPDATE DE ULTIMA ORA

Costin ne va confirma ca necunoasterea legii nu e o scuza, mai ales acum, si ne va spune cat e de important este sa nu te intinzi mai mult decat te tine plapuma in relatiile de business.


Costin Sandu este avocat colaborator in cadrul societatii de avocatura D&B David si Baias si face parte din echipa de Servicii Financiare. Competenţele sale cheie sunt în domeniul pietelor de capital, asigurări, instituţii financiare si dreptul societatilor in general, insa are interese personale incurajate de prieteni in proprietate intelectuala si drept aplicabil operelor audio-vizuale (filme, adica). D&B David si Baias este societatea românească de avocatură corespondentă a PricewaterhouseCoopers in Romania.

Toti ne gandim cum ne va afecta pe fiecare dintre noi criza. Dar oare stim cu totii unde suntem acum? In mod clar, trebuie sa vedem asta inainte de orice, sa ne asumam cine suntem si sa ne dam seama care sunt provocarile crizei pentru fiecare dintre noi. Si care sunt atuurile noastre, printre care mi-ar placea sa se numere si o minima constiinta juridica, macar cu scop preventiv, sau capacitatea de a invata din greselile trecutului. Cum spune o persoana pe care o stimez mult, trebuie sa stiti ca legea ramane un reper si in perioade de criza.

În minutul 90 al meciului, jucătorul echipei David si Baias, Laura Toncescu, este înlocuit pe teren de Costin Sandu.

Niciun comentariu: