Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

2/08/2009

I love Bucharest by Andrea Szilagyi



I love covrigii calzi de la chiosc, Smardanul unde se amesteca barurile fancy cu gherete old school, buchinistii de la Universitate, ciorile din Cismigiu care planeaza la cinci dimineata pe la geamul meu, Kiseleff pe bicicleta, blocurile pe langa care am trecut de sute de ori si abia a patrusutecincizecisiuna data am ridicat privirea si am vazut ca sunt fermecatoare, babele de la supermarket care isi cumpara o Primola, automatele de bauturi de la metrou. Bucharest is hardcore. I love Bucharest.

Andrea Szilagyi a creat imaginea iubirii ei fata de Bucuresti si a postat-o pe o editie limitata de tricouri. Va invitam sa preluati imaginea, sa o personalizati si sa o postati mai departe impreuna cu un argument de dragoste fata de oras, fie el si de o fraza. Disponibila poza mare – dati click pe ea, salvati-o si zapaciti-o in Photoshop sau Paint, dati-i print si umpleti-o de sclipici sau scoici, anything goes!

Intrebati de tricouri la me@nes.me Le veti putea vedea si cumpara la salonul Moartea lui Cupidon de la The Ark, 14-15 februarie.

Desene si mai multe pe blogul NESlove

Niciun comentariu: