Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

2/03/2009

Tomasan si VRT fac after-conferinta la REVIVAL~e cu muzici

La REVIVAL OF THE FITTEST, responsabili sa tina urechile invitatilor fit dupa conferinta sunt Tomasan si VRT.

Toma Soare a.k.a. Tomasan www.myspace.com/tomasounds lucreaza de curand in publicitate si este DJ de aproximativ 3 ani, perioada in care s-a aflat la carma DJ-deck-ului alaturi de artisti precum Plump DJs, Soul Of Man, Leeroy Thornhill (ex-The Prodigy), DJ Antipop (Telepopmusik), Ben Mono, Aaron Spectre sau General Levy si i s-au confirmat aparitii la platane alaturi de A-Skillz, DJ First Rate (Morcheeba) sau Stereo MCs. Este membru fondator Dubstep.ro si a pus muzica in majoritatea oraselor din Romania si la festivaluri mari precum 48H, Timisoara sau Summer Break, Deva si a avut si cateva reprezentatii la radio-uri online.

Cu un profil asemanator si mai consistent ca numar de ani, Adrian Vizireanu a.k.a. VRT www.myspace.com/v_r_t a fost invitat de Tomasan sa il insoteasca la mixat, intrucat atunci cand presteaza, cei doi se inteleg de minune, abordand genurile Hip-Hop, Funk, Broken-Beat si Nu-Jazz sau Ghetto House si Jackin' House, lucru pe care il fac cei doi si in formatie cu DJ Bully, momente in care isi spun "Les Triplettes de Belleville". Cand "pune" singur, VRT promoveaza drumandbass-ul armonios, mai exact liquid, soulful, atmosferic, brazilian. A pus muzica alaturi de artisti precum LTJ Bukem & MC Conrad, Marky & Stamina MC, Safair, General Midi, Stanton Warriors, Concord Dawn, Unknown Error sau D Kay. Va pune muzica anul asta alaturi de Chris Su sau DJ Suv. VRT este membru fondator Synthplants Events si in prezent activeaza in echipa label-ului Groove++ alaturi de Gojira, Kosak si OK Corral (Vania & Thornado).

Cei doi au derulat multe proiecte importante de succes impreuna, printre care lansarea noului club Mash-UP, in Bucuresti.

Tomasan a sustinut partea muzicala pentru evenimentele anterioare organizate de Hydra Society.

Niciun comentariu: