Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

3/14/2009

Melania Damian la REVIVAL: inovatia inseamna disciplina

Melania Damian a fost invitata sa vorbeasca la REVIVAL OF THE FITTEST - VISIONSHIP despre importanta inovatiei in procesul creativ si in ansamblul strategiei unei initiative.


exista idei multe si exista idei bune. creativitatea e nemarginita, dar unde e relevanta si originalitatea? inovatia este disciplina si gandire strategica – da, chiar si pentru designeri - a carei provocare transcede procesul de generare de idei. provocarea consta in organizarea cu succes a procesului de inovare astfel incat sa aduca un randament ridicat al investitiilor in bani, timp si oameni. nu suntem striviti de lipsa de idei ci de (in)capacitatea de a alege acele idei care au potential de a genera valoare economica sau sociala si dezvoltare sustenabila.

Melania Damian are peste 13 ani de experienta comerciala cu ultimii 5 ani concentrati pe proiecte globale de inovare. are o filozofie proaspata pe care a validat-o prin testari si lansari de succes a unor inovatii. ea va provoaca sa reflectati la o noua abordare a conceptului de creativitate pentru a genera inovatie. "creativitate outside-the-box", dar aplicata unei "gandiri inside-the-box".



Club Fabrica, str. 11 iunie, nr. 50
25 martie, ora 18.30

Niciun comentariu: