Everything counts in small amounts

Hydra Society promoveaza cultura emergenta si buna dispozitie prin evenimente si new media.
contact: hydrasociety@gmail.com

3/23/2009

Serban Radu despre viziunea din spatele librariilor Carturesti la REVIVAL

Prima librarie Carturesti a fost deschisa in Bucuresti in anul 2000, intr-o perioada cand piata de carte era in cadere libera si nimeni nu dadea prea multe sanse unei astfel de initiative. Serban Radu este unul din co-fondatorii librariilor Carturesti, unul dintre cei care au negat evidentele. Conceptul acestui lant de librarii este unul inovator pe piata romaneasca. In librariile Carturesti din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Suceava poti gasi carti romanesti si straine, presa, albume de arta, muzica, filme, caietele, ceaiuri si diverse alte obiecte - toate intr-o ambianta atent creata.

Spatiul din strada Arthur Verona a devenit in timp un spatiu cultural alternativ important, care polarizeaza in jurul lui tot felul de initiative din zona industriilor creative.

La REVIVAL OF THE FITTEST – VISIONSHIP, Serban Radu ne va spune cum vede strategiile Carturesti in fata crizei. Va invitam sa ii adresati lui Serban de pe acum intrebarile legate de acest subiect la comentarii sau pe adresa noastra de mail, hydrasociety@gmail.com.

REVIVAL OF THE FITTEST – VISIONSHIP
Conduceti cu viziune!

Club Fabrica, str. 11 iunie, nr. 50
25 martie, ora 18.30
Acces: 20 lei (include o bautura)
Parteneri media: Feeder, Strategic.ro, TimeOutBucuresti

2 comentarii:

Cristi Neagoe spunea...

când?

Alinax spunea...

cred ca asta a fost o intrebare pentru Hydra si am raspuns in corpul articolului :)
Multumim, Cristi Neagoe!